Welkom op mijn pagina.

Mijn naam is Shirley Koster, 33 jaar waarvan 13 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialist en pedicure. Mijn interesse voor dit vak is ontstaan tijdens een stage, inmiddels ben ik al elf jaar de trotse eigenaar van Shirley’s Beauty Salon. Gedurende de jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om me te specialiseren op het gebied van huid en nagels.

In Shirley’s Beauty Salon hangt een ontspannen sfeer. Alle behandelingen worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.

Sinds Maart 2020 werk ik met Absolution.
Absolution is een huid verbeterende lijn, zonder chemische huid belastende stoffen en microplastics. Daarnaast is Absolution een biologisch gecertificeerd merk dat uitsluitend met goede, natuurlijke grondstoffen werkt, om uw huid in balans te brengen. Door gebruik te maken van Absolution kan ik veel huidproblemen oplossen. Je ziet de huid zichtbaar verbeteren na iedere behandeling!

Ook zijn de producten vegan.

Kijk gerust op mijn website of neem telefonisch of via e-mail contact op voor het maken van een afspraak. De behandelingen kunnen ook via de website online geboekt worden.