Mijn naam is Shirley Koster en ben inmiddels alweer 11 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialist en pedicure. Mijn interesse voor dit vak is ontstaan tijdens een stage, inmiddels ben ik al acht jaar de trotse eigenaar van Shirley’s Beauty Salon. Gedurende de jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om me te specialiseren op het gebied van huid- en voetproblemen.

In Shirley’s Beauty Salon hangt een ontspannen sfeer. Alle behandelingen worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.

Sinds vorig jaar werk ik met Absolution. Absolution is een huid verbeterende lijn, zonder chemische huid belastende stoffen en microplastics. Daarnaast is Absolution een biologisch gecertificeerd merk dat uitsluitend met goede, natuurlijke grondstoffen werkt, om uw huid in balans te brengen. Door gebruik te maken van Absolution kan ik veel huidproblemen oplossen. Je ziet de huid zichtbaar verbeteren na iedere behandeling!

Kijk gerust op mijn website of neem telefonisch of via e-mail contact op voor het maken van een afspraak. De behandelingen kunnen ook via de website online geboekt worden.

Shirley Koster