LICHAAMSBEHANDELINGEN / MASSAGES

 

Indiase Hoofdmassage 

De Indiase Hoofdmassage is een traditionele massage behandeling die uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt en wordt dagelijks in India en andere Aziatische landen toegepast.

Zo’n 1000 jaar geleden is het ontstaan. Oorspronkelijk is de hoofdmassage een onderdeel van de voorbereidingen van de bruid op het huwelijk. Vrouwen die gingen trouwen lieten zich een dag van tevoren behandelen met een hoofdmassage om zich tenslotte beter te laten voelen, en het haar zat daardoor beter. Kappers gingen langs de huizen om een schedelmassage te geven, die tevens zowel voor lichamelijke als geestelijke ontspanning vormde.

Volgens de eeuwenoude geneeswijze Ayurveda (ayurveda betekend levenskennis) zijn massage en hoofdmassage een deel van onze dagelijkse routine om ons energie niveau te verbeteren.

In Europa wordt de Indiase Hoofdmassage steeds populairder door zijn ontspannende en genezende werking.

Indiase Hoofdmassage 30 minuten €30

Het hoofd, de nek, de schouders, de haren en de oren zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam.

Als je gestresst bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden op geheven en dat deze vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Deze massage bevordert de nachtrust, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt versterkt, pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid worden verdreven. Tevens zorgt de behandeling en de olie voor een gezonde, stralende huid en haren.

 

 

 

Anti cellulitis /afslankende pakking

Zones:

1 Rug

2 billen/bovenbenen achterkant

3 buik/bovenbenen voorkant 

4 onderbenen 

 

Pakking, Serum & bodylotion 

Detox thee 

 

€50 per zone 

duur circa 30-45 minuten 

 

 

 

1 Klassieke ontspanningsmassage 

Ontspannen massage met veel strijkbewegingen drukpunten en effleurages

2 Bamboe massage
massage met warme en koude stenen  

 

30 minuten: €30

rug schouder nek , achterkant benen 

 

45 minuten €45

hoofd rug schouder nek decollete, achterkant benen 

 

60 minuten: €60

rug schouder nek, achter en voorkant benen, armen, handen, voeten, hoofd, decollete 

 

Massages zijn alleen te boeken voor vrouwen.