Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits de verpakking ongeopend is. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Eventuele verzendkosten kunnen niet worden gecrediteerd. Mocht je een deel van de bestelling retourneren dan krijg je het bedrag van het betreffende product gecrediteerd.

De kosten voor retour van jou naar Shirley’s Beauty Salon zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Let op dat de verzendkosten hoger kunnen zijn voor grotere pakketten.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via mail@huidverzorgingshirley.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien het product, die je via deze webwinkel koopt, een product op maat betreft, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het pakket kun je sturen naar:

Shirley’s Beauty Salon  

Pastoor van Angerenstraat 53 

7037AK Beek Montferland