Sterk merk: Absolution cosmetics
 

 

Gecertificeerde biologische teelt

Natuurlijke producten, vitaminen en mineralen

Medicinale planten (lost huidproblemen op al binnen 2 weken)

Hersteld het natuurlijke ecosysteem van de huid en brengen het in optimale conditie

Beschermd, onderhoud en hersteld de huid

Verpakkingen van gerecycled papier en plantaardige inkten

NIET op dieren getest

Vrij van parabenen sulfaten siliconen minerale oliën synthetische kleurstoffen & geurstoffen

 

 

Absolution combineert gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten mineralen en vitaminen met sensuele texturen en geuren, gebruiksgemak en uiteraard absolute effectiviteit van de formules.

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl.

Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu, worden we aangetrokken door biologisch gecertifieerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

 

Absolution: een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer, voor zowel mannen als vrouwen.

 

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd, en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

 

En… er is meer!

 

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden.

 

Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk, ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport (transporteren van glas is veel kostbaarder). We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom we voor Absolution hebben gekozen. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk ... zeer effectieve ingrediënten.

 

Schoonheidsbehandeling voor thuis: https://absolution.us14.list-manage.com/track/click?u=a72dff3a644386e59ce5b2b14&id=53ab7b8b74&e=f061f00995
Avondritueel van Ellen Romeijn: https://absolution.us14.list-manage.com/track/click?u=a72dff3a644386e59ce5b2b14&id=bf7e0debf8&e=f061f00995
de L’Huile Addiction olie in combinatie met de Jade roller: https://youtu.be/UJkMo3gtNnk 
Ochtendritueel van Ellen Romeijn: 
https://youtu.be/J0QhpvNmPD8