Shirley's Beauty Salon komt ook bij u aan huis om kinderfeesten en workshops te verzorgen.
 
Arrangement kinderfeest:

Nagels lakken, gezicht & ogen leren reinigen & make-up workshop

Bij dit arrangement beginnen we met het reinigen van het gezicht en ogen, er wordt duidelijk uitgelegd hoe je je gezicht reinigt en je ogen moet schoonmaken, daarna volgt de make-up workshop waarin ik uitleg wat de volgorde is en laat ik bij de jarige(n) zien hoe het moet, dan gaan de kinderen het zelf proberen en zal ik assisteren. Naderhand kunnen alle kinderen de nagels lakken.

dit arrangement duurt ongeveer 1,5 uur
Kosten €100
maximaal 10 kinderen
De salon komt op locatie. 
Arrangement Workshop Make-up voor volwassenen 

Make-up workshop 

Tijdens deze workshop ga je de juiste volgorde en technieken leren van het opmaken. Van foundation leren aanbrengen tot een lijntje tekenen boven je oog. Ik zal bij deze workshop alle stappen uitleggen en ook assisteren waar nodig. De salon komt bij u aan huis of op locatie. 

Deze workshop duurt circa 90 minuten 
Kosten €35 per persoon 
Minimaal 4 volwassenen en maximaal 10.
De gastvrouw krijgt dan een geschenk. 

Liever een persoonlijke workshop volgen? Dat kan in de salon. 
(maximaal 2 personen tegelijk) 


Liever een andere datum of meer informatie neemt u gerust contact op.
06 11539151

UNG

UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving spreekt ons erg aan. eenvoudig met oog voor detail. Mooi materiaal gebruik en met gevoel voor deze tijd. UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. Om je nog meer te laten stralen. Straal energie en schoonheid uit bij elke gelegenheid. Een huid die er zachter uitziet, je ogen nog sprekender of je lippen nog meer accent We adviseren je en helpen je voor elke gelegenheid bij elke outfit de juiste make-up te kiezen. Want een eerste indruk of er gewoon elke dag goed uitzien wil iedereen en helpt je om lekker in je vel te zitten, nog iets zekerder te zijn in alles wat je doet. En omdat je toch ook nieuwe dingen wilt proberen, is het fijn dat er een merk is dat je helpt. Experimenteer dus met nieuwe kleuren! UNG is een merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. Dus we passen altijd bij je nieuwste garderobe. We bouwen mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art of beauty, the art of living, the art of UNG.